Privacybeleid

* Laatst gewijzigd: 12 september 2018

Bij Mensquare streven we er voortdurend naar om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat proberen we te bereiken door u uw favoriete designers aan te bieden en te versterken door gebruik maken van extra diensten. In sommige gevallen is het absoluut cruciaal dat u ons uw persoonlijke informatie verstrekt. We willen je graag zoveel mogelijk bij dat proces betrekken en je zo goed mogelijk informeren conform de nieuwe Europese privacywet beter bekend als GDPR die op 25 mei 2018 in werking zal treden. ' We hebben het over uw privacy, die in onze ogen nooit een duister onderwerp mag zijn.

In onderstaande verklaring vindt u ons nieuwe privacybeleid volgens de GDPR-wet en wat u moet weten wat we met uw persoonsgegevens doen. Levert dit privacybeleid of delen ervan zorgen, onduidelijkheden of vragen op. Mail ons dan via: [email protected]

Wie zijn wij:

Mensquare - www.mensquare-store.com
Handelend als Mensquare B.V.

Gevestigd in:

Halstraat 36
4811 HX Breda
Nederland
BTW-nummer: NL8506.65.401.B.01
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0) 76 5220525

Mensquare gebruikt alleen e-mailadressen die eindigen op “@ mensquare.nl”.
Heeft u een e-mail ontvangen die niet is geëindigd op '@ mensquare.nl', dan is de e-mail niet van ons afkomstig.

Overzicht van uw rechten:

Volgens de GDPR-wet heb je deze rechten.

  • Informatie over verwerking
  • Inzicht in verwerking
  • Verzoek om persoonlijke gegevens te verwijderen / om te worden vergeten
  • Draag uw persoonsgegevens over aan een andere organisatie, recht op gegevensoverdraagbaarheid
  • Recht om de verwerking te beperken of te beëindigen
  • Bezwaar maken tegen geautomatiseerde besluitvorming

Wat biedt onze site:

SSL-beveiliging:

SSL biedt onze website de best mogelijke beveiliging van alle manieren om toegang te krijgen tot uw gegevens. Klik op het slot / certificaat om de geldigheid van de beveiligde verbinding te bekijken.

Zo weet u zeker dat uw gegevens bij ons veilig zijn:

Bij het slotsymbool in de zoekbalk van uw browser.
Door de "s" (staat voor Secure) aan het begin van de URL (webadres) in "https: //".

 


SSL biedt een drievoudige beveiliging:

  • Uw gegevens worden versleuteld overgedragen.
  • Het formulier kan alleen worden geretourneerd naar de server van waaruit het is geopend.
  • Er wordt gecontroleerd of de gegevens de ontvanger volledig en ongewijzigd bereiken.

 


Hierdoor zijn uw gegevens veilig en niet toegankelijk voor buitenstaanders.

Bezoek onze website:

Bij Mensquare is het onze motivatie om jouw ervaring op onze site voor jou te verbeteren en persoonlijk te houden. Om dit te realiseren gebruiken we cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die zijn opgeslagen op uw computer, mobiele apparaat of ander apparaat die worden opgeslagen en uw apparaat wanneer u onze site opnieuw bezoekt. Dit type bestanden heeft een aantal verschillende taken, zoals het onthouden van uw voorkeuren en gekozen items, dit helpt u om uw site-ervaring te verbeteren en probeert ervoor te zorgen dat de advertenties of aanbiedingen die u online ziet relevanter voor u zijn. Deze "cookies" kan worden onderverdeeld in 4 soorten, die hieronder worden uitgelegd.

1. Strikt noodzakelijke cookies:


Deze cookies zijn essentieel om de site in staat te stellen diensten te leveren die u hebt aangevraagd, zoals het onthouden van uw items voor uw winkelwagentje.

2. Prestatiecookies:


Dit type verzamelt anonieme informatie over hoe mensen de site gebruiken en de gegevens worden samengevoegd met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de site te verbeteren. We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics-cookies om ons te helpen begrijpen hoe klanten op onze site terechtkomen, onze site bezoeken of gebruiken en gebieden benadrukken, waar we gebieden zoals navigatie, winkelervaring en marketingcampagnes kunnen verbeteren. De gegevens die door deze cookies worden opgeslagen, bevatten nooit persoonlijke gegevens waaruit uw individuele identiteit kan worden afgeleid.

3. Functionele cookies:


Deze onthouden keuzes die u maakt, zoals taal, zoekparameters zoals maat, kleur of productlijn. Deze kunnen vervolgens worden gebruikt om u een ervaring te bieden die meer geschikt is voor uw selecties en om de bezoeken persoonlijker en aangenamer te maken. De informatie wordt ook anoniem verzameld met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de site te verbeteren. Zo gebruikt bijvoorbeeld onze functie 'Opgeslagen items' een cookie om de producten te onthouden die u tijdens het browsen op onze website wilt opslaan.

4. Gerichte cookies of advertentie cookies:


Deze cookies verzamelen informatie over uw surfgedrag om ervoor te zorgen dat advertenties relevant zijn voor u en uw interesses. Ze onthouden de websites die je hebt bezocht en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. We gebruiken bijvoorbeeld externe bedrijven zoals Google AdWords en Google Analytics om u meer gepersonaliseerde advertenties aan te bieden wanneer u andere websites bezoekt.

U kunt de instellingen in uw browser wijzigen om te voorkomen dat cookies zonder uw uitdrukkelijke toestemming op uw computer of mobiele apparaat worden opgeslagen. Het 'Help'-gedeelte van uw browser bevat normaal gesproken informatie over het beheer van de cookie-instellingen.

Van Google komt er binnenkort een zogenaamde "Deletion Tool" wanneer deze beschikbaar is, wordt deze geïntegreerd in onze website en wordt u hierover geïnformeerd. Google Analytics verwijdert automatisch gebruikers- en gebeurtenisgegevens die ouder zijn dan de bewaartermijn die u selecteert. Deze instellingen hebben geen invloed op rapporten op basis van verzamelde gegevens.

5. Facebook-pixel:


Deze website maakt gebruik van de Facebook Pixel. Dit communiceert met de hierboven beschreven cookies die de website van Mensquare opslaan. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat je relevante content van Mensquare op Facebook ziet en dat onze advertenties beter worden afgestemd op jouw wensen. Zo kunnen wij u online beter van dienst zijn.

6. Advertenties en moderne marketingtools:


Mensquare kan samenwerken met externe adverteerders die cookies en vergelijkbare technologie gebruiken om relevantere advertenties over onze producten op internet te plaatsen. Om deze op interesses gebaseerde advertentie aan te bieden, combineren de partijen de niet-persoonlijke informatie over uw online activiteiten die gedurende een bepaalde periode is verkregen, die u helpen bij het verzorgen van de advertenties die we u aanbieden. Voorbeelden zijn een Mensquare-advertentie op een Facebook-pagina of een pagina die eigendom is van Google, zoals een pagina met zoekresultaten of YouTube, of op een site in het advertentienetwerk van Google. Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld als onderdeel van dit proces. Waar nodig vragen wij toestemming voor dit proces. U kunt zich altijd afmelden voor deze gepersonaliseerde advertenties van externe adverteerders en advertentienetwerken die lid zijn van het Network Advertising Initiative (NAI), of de zelfregulerende principes onderschrijven voor online gedragsadvertenties van de Digital Advertising Alliance door de afmeldingspagina's op het NAI en de DAA-website te bezoeken. Als u zich afmeldt, worden de advertenties die u op internet ziet mogelijk minder relevant voor u.

Nadat u heeft afgemeld voor het ontvangen van berichten van ons, zullen we uw e-mailadres niet gebruiken voor op interesses gebaseerd adverteren.

Bestel online:


Als u online een aankoop doet, worden uw transactiegegevens geregistreerd om de betaling op volgorde uit te voeren. We zijn belastingplichtig om de gegevens van elke aankoop vijf jaar te bewaren.

Als u met een creditcard betaalt, kunnen we, afhankelijk van bepaalde factoren, een fraudecontrole uitvoeren. Vervolgens controleren we of de creditcard (mogelijk) is of kan worden gebruikt voor frauduleuze transacties. We doen dit op basis van het land van uitgifte van de creditcard, postcode, land, afleveradres en herkomst. Als we ontdekken dat de creditcard is of kan worden gebruikt voor frauduleuze transacties, laten we u dit weten en moet de online bestelling op een andere manier worden betaald of wordt de bestelling geannuleerd.

Om een ​​online bestelling af te ronden, hebben we een account nodig. Om het account aan te maken zijn er een aantal vereisten, zoals je huisadres, woonplaats, telefoonnummer en naam. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling succesvol af te ronden en indien nodig, te worden gedeeld met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger. Deze externe informatie wordt alleen gedeeld om het doel van de service te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om het product te kunnen bezorgen. Deze externe serviceproviders mogen uw gegevens alleen gebruiken om de relevante services uit te voeren. Ze mogen uw gegevens daarom niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Een compleet overzicht van al onze externe dienstverleners vindt u bij ons onderwerp "Partners".

We bewaren ook de informatie over uw aankoop om eventuele vragen over de garantie te kunnen beantwoorden of om andere vragen of klachten over het product op te lossen.

De gegevens van uw account worden bewaard totdat u uw account verwijdert. Wanneer u dit doet, worden al uw persoonlijke gegevens permanent verwijderd, met uitzondering van de betalingsgegevens en productgegevens die nog steeds onder het retourbeleid, de garantie of belastingtechnische verplichtingen vallen.

Online profiel:

Als u gebruik wilt maken van onze verkoopservice, moet u in het bezit zijn van een online profiel. Dit is een verplicht onderdeel en er kan geen aankoop worden gedaan zonder een online profiel.

Om een ​​online profiel aan te maken, vragen we om enkele persoonlijke gegevens.

Uw geslacht, voor- en achternaam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en een wachtwoord naar keuze.

Bij het aanmaken van een profiel geef je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden uw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in ons e-mailbestand. Hierna is het nog mogelijk om jezelf af te melden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de nieuwsbrief.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen in uw online profiel. Dit omvat uw aankoopgeschiedenis, uw voorkeur voor de nieuwsbrief, een wensenlijst. Daarnaast ontvang je automatisch gegenereerde e-mails over de informatie van verwerking zoals aankopen of informatie-e-mails over aankopen.

Uw betalingsgegevens na een aankoop zijn niet zichtbaar. De aankoopdatum is echter wel zichtbaar bij de aankoopgeschiedenis. Creditcardgegevens worden ook niet door ons opgeslagen. Dit wordt gedaan door onze partner Ingenico en EMS Cards.

We zullen uw gegevens nooit gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor u ons toestemming geeft. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling succesvol af te ronden en, indien nodig, te worden gedeeld met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger of onze eigen nieuwsbrief. Deze externe informatie wordt alleen gedeeld om het doel van de service te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld uw naam en adres nodig om het product bij u af te leveren. Deze externe serviceproviders mogen uw gegevens alleen gebruiken om de relevante services uit te voeren. Ze mogen uw gegevens daarom niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

In uw accountomgeving vindt u een overzicht van de informatie die u heeft ingevuld en wij hebben die van u dus ook. Wilt u een eenvoudig overzicht voor eigen gebruik of moeten wij dit doorgeven aan een partner. Hiervoor moet het adres waarmee het verzoek is gedaan overeenkomen met de gegevens die u wilt overdragen of waartoe u toegang wilt hebben.

Het is mogelijk om uw account op elk moment te verwijderen.

Ga hiervoor naar 'account opschorten' en voer vervolgens uw wachtwoord in.

Hierna worden al uw persoonlijke gegevens definitief verwijderd met uitzondering van de gegevens / producten die nog steeds onder het retourbeleid, garantie of fiscale verplichtingen vallen.

Nieuwsbrief:


Bij Mensquare werken we actief met onze online nieuwsbrief. We houden onze volgers op de hoogte van de laatste trends, nieuwe producten, acties en aankondigingen van Mensquare.
Om op de hoogte te blijven van Mensquare kunt u zich aanmelden op de homepage van www.mensquare-store.com. We registreren alleen uw e-mailadres en u komt automatisch in onze mailinglijst.

Dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de mailing van Mensquare en wordt uitsluitend gedeeld met derden om de mailing voort te zetten en wordt te allen tijde beheerd door Mensquare onder Calucci B.V.

We bewaren uw e-mailadres totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief.
De verwerking van de annulering kan tot 24 uur duren. Hierna bent u volledig verwijderd en vergeten door ons systeem.
Bij elke nieuwsbrief van Mensquare krijg je de mogelijkheid om je weer uit te schrijven.

Partners:

Bij Mensquare werken we samen met partners om alle bestellingen goed te verwerken, hieronder een overzicht van onze partners en wat ze doen:

  • Ingenico - Biedt de online financiële verwerking en ontvangt uw persoonlijke en betalingsgegevens.
  • Lightspeed Retail - Kassasysteem, voor de logistieke en financiële afhandeling.
  • Lightspeed E-commerce - Webwinkelontwikkelaar, verwerkt bestellingen en mailings.
  • Exact Online - Online boekhoudsysteem.
  • Google Analytics - Gegevensverkeersbewakingssysteem en tool voor gegevensanalyse.
  • Google Adwords - Online advertenties op basis van surfgedrag & interesse.
  • PostNL, DHL - Pakketdiensten voor het verzenden van de geplaatste bestellingen.

Met al deze diensten zijn verwerkersovereenkomsten gesloten conform de AVG. Dit betekent dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt tussen Mensquare en onze partners. Dit betekent onder meer dat het wettelijk is ondertekend dat het verboden is om uw informatie te verkopen of te lekken.

Wie is wie in de AVG?

De persoon op wie de gegevens betrekking hebben, wordt in de AVG de "betrokkene" genoemd. Een persoon kan iedereen zijn, zoals een patiënt, een cliënt, een student, een werknemer of een vrijwilliger.

De persoon die het doel en de middelen voor het gebruik van persoonsgegevens bepaalt, wordt in de AVG de 'verantwoordelijke partij' genoemd. Dit zijn uiteindelijk de bestuurders als voorzitter van een raad of raad van bestuur.

Uiteraard wordt de gegevensverwerking bij veel organisaties uitbesteed aan een externe organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een dienstverlener die uw salarisadministratie regelt. Hiervoor gebruikt de dienstverlener gegevens die aan personen kunnen worden geretourneerd. De AVG noemt de dienstverlener in dit verband de ‘processor’.

Data encryptie:

Een van onze hoogste prioriteiten bij Mensquare is de beveiliging van persoonsgegevens. Mensquare streeft ernaar uw persoonsgegevens altijd te behandelen in overeenstemming met de bepalingen van de Nederlandse en Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

Dankzij moderne SSL-coderingstechnologie (Secure Socket Layer) worden uw gegevens die we van u opslaan veilig opgeslagen op de beveiligde servers van onze Front End & Backend-systeemontwikkelaar.

SSL-codering is een van de veiligste en modernste processen op het web en voldoet daarom aan onze beveiligingsvereisten wanneer bijvoorbeeld een banktransactie wordt uitgevoerd.

AVG-wetgeving:

Ons privacybeleid is gebaseerd op de richtlijnen die de AVG voorschrijft. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u bezwaar maken tegen genomen besluiten, neem dan contact met ons op via: [email protected]

Heeft u vragen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Raadpleeg dan de website van de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact opnemen:


Heeft u vragen over het gebruik van uw persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar [email protected] Tenzij anders vermeld, is Mensquare de verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die wij verzamelen met de producten waarop deze privacyverklaring van toepassing is.